Naturfotograf Jan Gustafsson
Bönpåse

Bönpåse

Lagret är slutsålt. Ingen försäljning tills vidare på grund av Brexit.

Ska du fotografera från bilen behöver du en bönpåse (beanbag) för att få ett bra stöd för din kamera och teleobjektiv.

Det är med bönpåsar som med stativ, de största och tyngsta modellerna ger bäst stöd. Jag har en bönpåse som väger 6 kg (bilden) och en som väger 11 kg. Den som väger 11 kg är större och ger ett bättre stöd för min kamera, men den är mycket otymplig. Att snabbt flytta den från golvet på passagerarsidan upp på bildörren är ett lyft som frestar på, därför använder jag bara i undantagsfall denna tunga bönpåse.

Bönpåsen som väger 6 kg, när den är fylld med ris använder jag desto mer. Den ger ett bra stöd för min kamera och teleobjektiv, utan att för den skull kännas tung och otymplig. Bönpåsen är utformad så att den ligger still på bildörren. Fyller du den med lagom mycket ris stöder den teleobjektivet på två punkter, det är det optimala. Bättre utformning på en bönpåse finns nog inte. Som regel har jag denna bönpåse hemma på lager för snabb leverans. Ring 0708-22 05 84 eller maila: foto@jangustafsson.se för beställning.

Pris: 975 kronor. Frakt tillkommer med 90 kronor.

Betala genom att förskottsbetala till mitt PG 438 34 70-4 eller swisha till 0708-22 05 84.Följ mig på sociala medier.

Facebook    Instagram    YouTubeAlla bilder och text är © Copyright 2004-2021 Naturfotograf Jan Gustafsson. Innehållet kan inte användas på något sätt utan föregående skriftligt tillstånd från Naturfotograf Jan Gustafsson.
Integritetspolicy