Naturfotograf Jan Gustafsson

 

Trana

Fotokurser

Fågelfotokurser

Steg 1-kursen är mitt i transäsongen. Tranor är stora fåglar som är lätt att komma nära, vilket gör dessa kurser speciellt lämpliga för nybörjare.
Steg 2-kursen är i första hand en kurs i bildseende. Tranorna har flugit vidare och nu är det mindre fåglar som gäller. Det ställer större krav på dig och din utrustning.
Steg 3-kursen är en kurs i strategiskt tänkande. Att vara väl förbered är A och O vid fågelfotografering.

Flytgömsle

Att fotografera från flytgömsle är en upplevelse utöver det vanlig. Att ta bra fågelbilder är alltid svårt, men att ta bra fågelbilder med hjälp av flytgömsle är förhållandevis lätt. Anmäl ditt intresse.

Privatdagar

Privatdag, en dag bara för dig. Vill du ha en exklusiv kursdag, en dag då du bara går in för fotografering /bildbehandling och jag fokuserar på att lära dig det du vill, välj då en privatdag.

Online kurser/föreläsningar

Jan har på Moderskeppet publicerat en online kurs och en föreläsning om fågelfotografering. Jan har även en kurs på Moderskeppet om utrustning för fågelfoto.

Omdömen

Jans kurser är mycket populära, här kan du läsa omdömen från tidigare deltagare.Följ mig på sociala medier.

Facebook    Instagram    YouTubeAlla bilder och text är © Copyright 2004-2021 Naturfotograf Jan Gustafsson. Innehållet kan inte användas på något sätt utan föregående skriftligt tillstånd från Naturfotograf Jan Gustafsson.
Integritetspolicy